Zonvakantie

Je zou het misschien niet op het eerste ogenblik denken maar Ecuador is een ideaal vakantieland. Doordat de verschillende gedeeltes erg verschillen op het gebied van klimaat en hoogte vind je binnen het land een grote verscheidenheid aan landschappen. Naast een prachtig landschap zul je tijdens je vakantie op Ecuador de mogelijkheid hebben om de meest bijzondere diersoorten in het wild tegen te komen, zoals een piranha, een gordeldier of een kaaiman. Ecuador is een ideaal vakantieland voor wie die Latijns Amerikaanse cultuur wilt ontdekken en daarnaast ook van een wild natuurleven houdt.

Boek hier jouw zonvakantie!

Cultuur

Tijdens je vakantie kun je zowel terecht voor ontspanning als levendige activiteiten zoals het mountainbiken op een vulkaan of het maken van een bijzondere jungle-excursie. Tijdens je vakantie op Ecuador zul je je in ieder geval niet snel vervelen! Geniet van de besneeuwde bergtoppen de prachtige vulkanen, de Galapagoseilanden, kleurrijke marktjes en een unieke flora en fauna. De hoofdstad is Quito, kent zowel zijn traditionele als moderne culturen. In deze wonderbare en zeer fotogenieke stad kun je je werkelijk waar uren vermaken. Een vakantie naar Ecuador wordt gegarandeerd een prachtige en tegelijkertijd ook een onvergetelijke reis.

Natuur

Ecuador is een land vol cultuur en natuur. De verschillende soorten landschappen lopen er zo erg uiteen dat je in hetzelfde land zowel besneeuwde bergtoppen, watervallen, een vulkaan en prachtige tropische gebieden tegen kunt komen. Het land is een lange tijd een kolonie geweest en dit is vaak terug te zien aan de onaangepaste architectuur, wat een pittoresk plaatje oplevert.